Wie bij Konings werkt, gelooft in onze CORE waarden, Collaboration, Ownership, Reliability & Enterpreneurship. Elke dag die je bij ons met volle goesting werkt, verstevig je die waarden nog verder. Ze maken echt deel uit van wie we zijn, ze vormen met andere woorden onze identiteit.

Collaboration

Onze organisatie is alleen succesvol als we samenwerken. Door kennis en ervaring te delen kunnen we groeien, dus ook jouw bijdrage maakt een verschil! Daardoor is KONINGS meer dan de som van collega’s en klanten. Of je nu voor ons werkt - of met ons werkt - je zal een open werksfeer merken.


image for <em>C</em>ollaboration

Ownership

Jij bent eigenaar van jouw verantwoordelijkheden. Hou een oplossingsgerichte instelling: een probleem is immers een positieve uitdaging. Neem die uitdaging aan en werk naar de beste oplossing. Doe je best, maar onthoud ook dat leren uit een fout soms erg belangrijk is.


image for <em>O</em>wnership

Reliability

Succes is gebaseerd op vertrouwen en betrouwbaarheid. Bij KONINGS is dit belangrijk: zeg wat je doet en doe wat je zegt. Hierdoor managen we onze verwachtingen én die van onze klanten. Het resultaat? Succes met de hoogst mogelijke kwaliteit. Laten we dus betrouwbaar en vertrouwbaar zijn.


image for <em>R</em>eliability

Entrepreneurship

We zoeken steeds opportuniteiten. Hier liggen gelegenheden om te verbeteren, zowel in wat we doen als hoe we het doen. Dus houd een open attitude in je eigen werkomgeving en erbuiten. Onze heldere structuur helpt elke ondernemer om open te bloeien en ideeën tot stand te brengen. 


image for <em>E</em>ntrepreneurship