Eind 2009 kwam Bart aan boord als operator. Hij ontpopte zich snel tot een gedreven medewerker en groeide in 2011 door tot lijnverantwoordelijke. Toen midden 2017 Konings vijf teamleaders zocht, besloten we eerst de eigen medewerkers aan te sporen om zich kandidaat te stellen. De nieuwe jobs waren belangrijke rollen die ontstonden na verfijnde organisatie van de productie-eenheid in Zonhoven. Logisch ook dat de kandidaten uitgebreid werden gescreend. 

Voor Bart - en de andere kandidaten - betekende dit de leidinggevende vaardigheden in beeld te brengen middels een Konings leiderschapskompas. Maar ook de match met de CORE waarden - het Konings DNA zeg maar - werden tegen het licht gehouden. Op basis van deze objectieve procedure werd snel duidelijk dat Bart een geknipte kandidaat was om het leiderschap in de productie-eenheid in Zonhoven verder uit te bouwen.

De output van de selectie diende als basis om de teamleaders verder te ondersteunen d.m.v. een persoonlijk en team ontwikkelplan. Dus ook na de selectie bleven de teamleaders ondersteund om samenwerkingsmanieren, overlegstructuren en rapportages uit te werken. 

Vandaag werkt Bart actief mee om Konings hofleverancier te maken.