Testimonial

Teamleader

Het is fijn om teamleader te zijn. Temeer omdat mijn promotie er is gekomen via een grondige aanpak. Dagelijks werk ik nu met m’n team aan een perfecte service voor onze klanten.

Lees meer

image for Teamleader
Testimonial

Medewerker Quality Support

Het feit dat ik mijn kennis kan uitbreiden binnen de organisatie en daarbij kan blijven samenwerken met mijn toffe collega’s, vind ik een groot pluspunt. De opgedane kennis als laborante en de kennis van de organisatie in het algemeen komen mij zeer goed van pas in mijn nieuwe functie van QA support medewerker. Dit vormt de perfecte combinatie om goed werk te kunnen leveren op de kwaliteitsdienst.

ONTDEK MEER

image for Medewerker Quality Support
Testimonial

Quality Manager

Toen ik een stageplaats zocht had ik een voorkeur voor Konings want hun innovatiecentrum speelde een toonaangevende rol. Na de stage in dienst kunnen treden was voor mij een perfecte stap - op korte termijn kunnen doorgroeien was helemaal super. Nu is het aan mij om me te bewijzen in m’n job!

ONTDEK MEER

image for Quality Manager
Testimonial

Logistiek Manager

Sinds de zomer heb ik veel kunnen veranderen. Eerst m’n nieuwe job bij Konings, waarvan ik wist dat het een goede werkgever was. Hun sollicitatie-procedure toont dat ze aanwervingen ter harte nemen. En dan enkele maanden later kunnen doorgroeien, da’s echt super!

Lees meer

image for Logistiek Manager