De kans dat je Het Belang van Limburg las in 1946 is klein, dus het bericht over de oprichting is je allicht ontgaan. Maar zo lang timmeren we al aan de weg. Maar liefst 72 jaar. ‘Da’s een feestje binnen 3 jaar’ hoor ik je denken? Jawel, en al een reden om bij ons te komen werken. Want we zijn erg goed in ons vak, maar ook in fun - daarover later meer!

In de beginjaren heeft de familie Konings gefocust op de productie van jenever, cider en fruitsappen. Tot in 2017 vier personen besluiten het bedrijf over te kopen. Luc Nulens en Jos Rutten die reeds bij Konings werkten werden aangevuld door nieuwkomers Jef Moors en Dirk Maris. Deze vier creatieve personen allemaal met hun expertise drukten hun stempel op de volgende jaren en zetten voluit in op groei. Ze nemen bedrijven over in 2011 (België), 2015 (Nederland), 2016 (Engeland) en 2018 (Frankrijk).

Vandaag is KONINGS een gezond bedrijf met 600 werknemers in 4 landen, waarvan er 300 bijkwamen de laatste 4 jaar. Je ziet, in alle stilte is hard gewerkt om te komen tot het bedrijf zoals het vandaag is, en dat verder groeit. Daarom zoeken we nieuwe collega’s!