2014:

•Enzymering van appel- en perensap
•Filtratie
•Fermentatie
•Optimalisatie van hot-fill pasteurisatie

2015:

•Actief kool gebruik op perenconcentraat
•Crossflow filtratie
•Hergisting op fles
•De ontwikkeling van een neutrale ciderbasis
•The art of conserving juices

2016:

•Bottle the future
•De vergelijking van verschillende fermentortypes
•Enzymatische bepaling van diverse componenten aan de hand van een Thermofischer toestel
•Ontwikkeling van een neutrale ciderbasis aan de hand van harsen en ionenwisselaars
•Het gebruik van probiotica in dranken
•Aseptische opslag - procescondities

2017:

•Aseptische opslag – maximale houdbaarheid
•Aseptische opslag – potentieel tot blenden?
•5S
•Aromacomponenten in dranken
•Suikerreductie
•Zuurstofbeheersing tijdens het afvullen van dranken
•Proteïne verrijkte dranken
•Pre- en probiotica verrijkte dranken

Cookiebeleid

koningsjobs.be maakt gebruik van cookies. Omdat wij jouw privacy willen waarborgen en de gebruiksvriendelijkheid van je bezoeken aan onze website willen verbeteren, vinden wij het belangrijk dat je weet hoe en waarom wij cookies gebruiken. Lees meer


Functionele cookies

Deze cookies zijn minimaal nodig om de website goed te laten werken.


Bijkomende cookies
Google AnalyticsDeze analytische cookies verzamelen gegevens over de manier waarop bezoekers onze website gebruiken, bijvoorbeeld het aantal websitebezoekers, via welke pagina ze zijn binnengekomen op de website en welke pagina’s ze hebben bezocht. We ge-bruiken deze informatie voor rapporteringsdoeleinden en om onze website te opti-maliseren.

Voorkeur opslagen