Témoignage

Bert & Kristof

Effectuer son travail tout en étant formé par son supérieur hiérarchique, c’est super. Lorsque l’on constate que l’on souhaite investir en vous, c’est vraiment stimulant. Cette énergie positive m’a incité à continuer à étudier.

Plus d’infos

image for Bert & Kristof
Témoignage

Ruben

Konings me donne l’occasion de me former en permanence et de travailler sur plusieurs sites ainsi que dans divers départements. Cela me permet de voir ce qui m’intéresse vraiment et quelles sont mes vraies aptitudes !

Plus d’infos

image for Ruben
Testimonial

Koen

Ik vind het een absolute meerwaarde dat ik, naast het dagdagelijks bijleren door de vele nieuwe producten, processen en procesoptimalisaties, ook kan bijleren en groeien door initiatieven als het Development Lab. Wat ik erg waardeerde was het maatwerk. De ondersteuning die ik kreeg in de ontplooiing mijn leiderschap was meer dan een cursus of een seminarie. Samen werkten we aan brede inzichten door bijvoorbeeld te peilen naar mijn loopbaan-voorkeuren, motivatoren en niet enkel die van mijn werkgever. Vandaag is er mijn concreet resultaatgericht ontwikkelplan, dat we samen regelmatig opvolgen én soms ook bijsturen.

Lees meer

image for Koen