2014:

•Enzymering van appel- en perensap
•Filtratie
•Fermentatie
•Optimalisatie van hot-fill pasteurisatie

2015:

•Actief kool gebruik op perenconcentraat
•Crossflow filtratie
•Hergisting op fles
•De ontwikkeling van een neutrale ciderbasis
•The art of conserving juices

2016:

•Bottle the future
•De vergelijking van verschillende fermentortypes
•Enzymatische bepaling van diverse componenten aan de hand van een Thermofischer toestel
•Ontwikkeling van een neutrale ciderbasis aan de hand van harsen en ionenwisselaars
•Het gebruik van probiotica in dranken
•Aseptische opslag - procescondities

2017:

•Aseptische opslag – maximale houdbaarheid
•Aseptische opslag – potentieel tot blenden?
•5S
•Aromacomponenten in dranken
•Suikerreductie
•Zuurstofbeheersing tijdens het afvullen van dranken
•Proteïne verrijkte dranken
•Pre- en probiotica verrijkte dranken