Continu leren maakt het verschil, zowel voor Konings als voor onze collega’s. Een mooi voorbeeld is de samenwerking tussen Kristof en Bert. In 2008 komt Kristof ons versterken als Teamleader Onderhoud. Na verloop van jaren groeit hij door tot Maintenance Manager. In beide functies neemt Kristof continu leren voor zijn teamleden ter harte. Die overtuiging komt onder andere collega Bert ten goede.

Als deel van de dagelijkse taak brengt Kristof hem technische zaken bij: Programmable Logic Controller (PLC) , Empty Bottle Inspector (EBI), sturingen en processen. Bert pikt de informatie goed op, waarna snel een externe opleiding volgt. Zo wordt Bert getraind om PLC grondig onder de knie te krijgen. Maar daar stopt het niet, Bert heeft ondertussen ook een bachelor electro-mechanica in avondonderwijs achter de rug!

Doordat Bert's kennis en ervaring verruimde was hij klaar voor meer verantwoordelijkheden. Zo staat hij nu mee in voor de planning van het onderhoud en begeleidt hij de techniekers met complexere storingen en de werkorders. De technieker van 11 jaar geleden heeft een mooi parcours afgelegd!